Velkajärjestelyn asiantuntijat

Olemme yksityinen velkajärjestelypalvelu.
Kauttamme voit hakea velkajärjestelyä ja saada sen nopeammin kuin talous- ja velkaneuvonnan kautta.

MEISTÄ

Olemme erikoistuneet yksityishenkilöiden velkajärjestelyasioihin. Lakimiehemme ovat kokeneita asiantuntijoita, joilla on vuosien kokemus ja erittäin hyvä onnistumisprosentti velkajärjestelyhakemusten hyväksymisessä. Tunnemme ja hallitsemme velkajärjestelylain ja osaamme velkajärjestelyhakemuksissa vedota juuri olennaisiin asioihin.

VELKAJÄRJESTELYN HAKEMINEN

Velkajärjestelyn hakeminen kauttamme on helppoa. Ensimmäiseksi täytät tiedot sivuillamme olevaan lomakkeeseen. Tämän jälkeen arvioimme, onko sinulla edellytyksiä hakea velkajärjestelyä. Tarvitsemme sinulta myös muutamia liitteitä esimerkiksi tuloistasi ja menoistasi sekä tiedot mihin kaikille tahoille sinulla on velkaa. Kun kaikki tarvittavat tiedot on kasassa, teemme velkajärjestelyhakemuksen (sekä lisäpalveluna maksuohjelman) käräjäoikeuteen. 

NOPEUS

Koska laadimme nopeasti velkajärjestelyhakemuksen, on velkajärjestelyn hakeminen kauttamme huomattavasti nopeampaa kuin esimerkiksi talous- ja velkaneuvonnan kautta. Parhaimmillaan velkajärjestely voidaan myöntää ja maksuohjelma vahvistaa jopa alle kuukaudessa. Talous- ja velkaneuvojan tapaamiseen on jopa kuukausien jono ja talous- ja velkaneuvonnassa koko prosessin läpivieminen vie tämän lisäksi useita kuukausia.  Meidän kauttamme voi velkajärjestely olla jo käynnissä siinä vaiheessa, kun talous- ja velkoneuvonnassa olet vielä jonossa pääsemässä ensimmäiseen tapaamiseen.

PAIKKAKUNNASTA RIIPPUMATON PALVELU

Palvelumme on käytössä koko Suomen alueella eli asuinpaikastasi riippumatta voimme hakea sinulle velkajärjestelyä.  

​Tavoitat meidän puhelimella numerosta: 0600-18000 
Puhelimeen vastaa aina lakimies tai varatuomari. 
Puhelun hinta on 2,44 €/min+pvm. Jonotus on maksutonta.

Ota yhteyttä meihin

Tavoitat meidät puhelimella numerosta: 0600-18000 Puhelimeen vastaa aina lakimies tai varatuomari. 
Puhelun hinta on 2,44 €/min+pvm. Jonotus on maksutonta.

Tai sähköpostilla info ( at ) velkajarjestelyyn.fi.

Velkajarjestelyyn.fi palvelun tuottaa Lakiasiaintoimisto Laatu Laki Oy – Y-tunnus 2936348-9.

Scroll to Top