Velkajärjestelyn hakeminen helposti ja etänä

Digitalisaation myötä myös lakipalveluiden alalla asioiden hoitaminen sähköisessä muodossa lisääntyy. Velkajärjestelyn hakeminen käräjäoikeudesta onnistuu erinomaisesti niin sanotusti etäpalveluna eli pelkästään sähköpostin välityksellä tai halutessasi myös puhelimitse.

Sähköisellä asioinnilla säästämme aikaasi ja rahaasi. Tarjoamme mutkatonta palvelua puhelimitse, sähköpostitse ja tarvittaessa skype -yhteydellä. Velkajärjestelyhakemuksen ja maksuohjelman laadinnassa ei tarvita lainkaan tapaamista. Kun hoidamme asian etänä, niin prosessikin rullautuu nopeasti eteenpäin. Velkaneuvonnassa aikaa usein valitettavasti tuhlautuu turhiin tapaamisiin ja jonotuksiin.

Jotkut asiakkaamme kokevat häpeää velka-asioistaan, syyttä. Kauttamme velkajärjestelyyn hakeutuneet ovat kiittäneet, että palvelumme on helposti lähestyttävä sekä täysin etänä hoidettava. Osa asiakkaistamme ovat kertoneet, että ovat jo olleet talous- ja velkaneuvonnan odotustilassa, mutta lähteneet kesken kaiken pois, koska tila on julkinen ja tilassa liikkuu paljon muitakin ihmisiä. Talous- ja velkaneuvonnassa asioiminen on aiheuttanut heille ahdistusta ja pelkoa, että velkatilanne paljastuu muille. Asiantuntevat lakimiehemme ovat useita vuosia hoitaneet velkaantumiseen liittyneitä asioita, joten asioiminen velkajärjestelyasioissa heidän kanssaan on täysin luontevaa.

Hae itse velkajärjestelyyn!

Meidän palvelumme kautta haet itse velkajärjestelyä. Eli hakijana velkajärjestelyyn toimit sinä itse, mutta me toimimme asiamiehenäsi ja laadimme hakemuksen, maksuohjelman ja tarvittavat lausumat. Sinun tehtäväksesi jää tarvittavien tietojen toimittaminen meille.

Aloita uuden elämäsi suunnittelu jo tänään ja hae itse yksityishenkilön velkajärjestelyä!

Scroll to Top