Palvelun toiminta

Olemme yksityinen velkajärjestelypalvelu, jonka huippuammattilaiset hoitavat velkajärjestelyn hakemisen sinulle. Hakemuksen ja muun prosessin hoitavat lakimiehet, joilla on vuosien ja satojen velkajärjestelyjen kokemus.

Palvelumme toimii seuraavalla tavalla:

 1. Tarkistuta velkajärjestelyn hakemisen edellytykset lakimieheltä. Täytä lomake täällä: https://velkajarjestelyyn.fi/velkajaumlrjestelylomake.html
  Tämä palvelu maksaa 50 euroa.
 2. Mikäli edellytykset täyttyvät haetaan sinulle velkajärjestelyä eli lakimiehemme laativat sinulle velkajärjestelyhakemuksen.
  Tämä on maksullinen palvelu ja maksaa 1000 euroa. Mikäli velkajärjestelyhakemus laaditaan, hyvitetään hinnassa mahdollinen velkajärjestelyn edellytysten arviointi (50 euroa).
 3. Velkaantumishistorian läpikäynti ja muutosehdotukset velkaantumishistoriaan 200 euroa.
 4. Väliaikaisen kiellon hakeminen. Mikäli velkajärjestelyhakemuksessa maksuvarasi on pienempi kuin ulosmitattava osuus, voidaan vaatia, että ulosmitattavaa määrä pienennetään. Väliaikainen kielto tulee myös kyseeseen, jos vaikka kotia ollaan ulosmittaamassa, voidaan tämä hakemuksella keskeyttää, kunnes päätös velkajärjestelyn myöntämisestä saadaan. Väliaikaisen kiellon hinta on 100 euroa
 5. Mikäli velkojat vastustavat velkajärjestelyä, tulee hakijan (sinun) antaa lausuma siitä minkä takia velkajärjestely tulisi myöntää. Voit tehdä tämän itse
  Lakimiehemme voi antaa lausuman puolestasi, tämä maksaa 250 euroa
 6. Selvittäjä laatii maksuohjelmaehdotuksen, johon hakija (sinä) voi antaa kommentit. Voit tehdä tämän itse
  Lakimiehemme voi käydä maksuohjelman läpi ja kommentoida sitä puolestasi, tämä maksaa 100 euroa
 7. Olet velkajärjestelyssä ja lopulta pääset eroon kaikista veloistasi

  Huomioithan seuraavat asiat:
 • Tämä palvelu ei sisällä maksuohjelman laatimista (voit ostaa sen lisäpalveluna)
 • Velkajärjestelyhakemuksen laadinta kestää noin kaksi viikkoa, mikäli toimit tarkasti ohjeiden mukaan
 • Tämä palvelumuoto vaatii sinulta aktiivisuutta sekä ohjeiden noudattamista. Ohjeita noudattamalla asia on kuitenkin helposti hoidettavissa velallisen toimesta. 
 • Esimerkiksi velkaantumishistoria, joka on tärkein yksittäinen dokumentti velkajärjestelyhakemuksen hyväksymisen arvioinnissa, jää täysin velallisen itsensä laadittavaksi. Tarjoamme apukysymykset, joihin vastaamalla se tulee ”itsekseen kirjoitetuksi” ja pointteja mitä tulee painottaa sen kirjoittamisessa, mutta emme kirjoita tai muokkaa sitä velallisen kirjoituksen perusteella. Lisäpalveluna voit ostaa meidän kommentit, joilla avustamme sinua painottamaan niitä seikkoja, jotka ovat merkityksellisiä velkajärjestelyyn pääsemisen kannalta.
 • Otathan huomioon, että maksut pitää maksaa ennen toiminnan aloittamista ja muut mahdolliset kulut ennen vastausten antamista, joten on syytä varautua etukäteen, koko summan maksamiseen. Voitte toki myös itse hoitaa vastaamisen lausumiin ja maksuohjelmaan, jolloin näitä ei veloiteta teiltä.

  Maksuohjelman laatiminen lisäpalveluna
  Vaihtoehtona on, että hoidamme myös koko prosessin siten, että laadimme mukaan maksuohjelman, tämä nopeuttaa prosessia, mutta se myös maksaa enemmän, koska siinä on paljon lisätyötä. Mikäli olet kiinnostunut tästä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen velkajarjestely (ät) uotilaw.fi, otsikolla Velkajärjestelyyn hakeminen maksuohjelman kanssa.
Scroll to Top